Hvad siger klienterne

Klient 2023

Jeg kan på det varmeste anbefale Bings akupunkturbehandling. Jeg kom til Bing med symptomer på gennemgribende udbrændthed og udmattelse som følge af traumatiske begivenheder. Samtidig døjede jeg med en genstridig tandkødsinfektion, som tandlægen ikke umiddelbart kunne forklare eller behandle i bund. Efter to måneders behandling – den første måned to gange om ugen, derefter en ugentlig behandling – fortsætter mit energiniveau med at stige, jeg føler mig mere rolig og afbalanceret, tænker klarere og mærker en tydelig forbedring i mit alment velbefindende. Og ja, min tandkødsinfektion er helet fuldstændigt.
Ud over at være knagende dygtig til sit fag er Bing også et varmt og omsorgsfuldt menneske, der virkelig ønsker sine klienter alt det bedste. I sin behandling er Bing meget opmærksom på klientens individuelle behov og de små detaljer, der bidrager til klientens velbefindende. Bing er også helt klar i spyttet med, hvad hun og behandlingen kan hjælpe med, og hvor hun kan anbefale anden type behandling. Alt sammen med til, at man som klient hos Bing føler sig i helt trygge hænder.

Martha

Jeg har nu igennem to forløb været til behandling hos Bing. Første gang, da hendes klinik lå i Holte, senere flyttet med til den nye klinik på Frederikssundsvej 209. Hver gang har resultatet været en succes og mit helbred og velvære i top. Jeg kan højt anbefale Bing, som en dygtig, omhyggelig og professionel akupunktør, som jeg føler mig helt tryg ved.

Inger

Bing har formået at fjerne smerter i min skulder, hvor massage ikke hjalp. Efter fire behandlinger er funktionen af skulderen blevet så meget bedre og smerterne er så godt som væk. Bing er dygtig og imødekommende. Der er tilskud fra Danmark og nedsat pris for pensionister. Jeg kan kun give hende den bedste anbefaling.

Dorte

Jeg er en kvinde på 66 år. Slid i lændehvirvler og spinalstenose gav mig kraftige smerter i venstre ben ved gang, især trapper. Uro i benet gjorde det svært at sove. Efter første behandling hos Bing var der lindring. Efter endt forløb var smerterne væk og jeg kunne genoptage min træning. Der er gået mere end en uge siden jeg stoppede og smertefriheden holder stadig.
Min varmeste anbefaling.

Jens

Mit navn er Jens og jeg kom til Bing for at få afhjulpet svigtende følelse i fodsåler og underben også kaldet Neuropati (en nervelidelse). En sygdom som ikke kan helbredes, havde jeg fået at vide. Heldigvis er der flere veje til Rom. Bing konstaterede hurtigt at mit blodomløb og energien i mine ben og fødder var reduceret og skabte problemer. Det har hun stimuleret gennem flere behandlinger og mine oprindelige manglende følelser i ben og fødder er reduceret og blodomløbet og energien er i bedring. Men nogle problemer tager tid og kræver tålmodighed og så skal vi nok nå i mål. Bing får mine varmeste anbefalinger.

Anette

Jeg hedder Anette og jeg fik lændesmerter i min sommerferie i 2019 uforklarlig stivhed i den nederste del af ryggen, og det gav mig smerter hver gang jeg rejste mig fra stol eller seng. Jeg opsøgte akupunktøren Bing i Holte, som fik hjulpet mig af med smerterne, og har heldigvis ikke fået dem igen. Lærte også at bruge Gua sha på mine ben til afhjælpning af affaldsstoffer.

Jitka

Bing er en dygtig akupunktør, der både har hjulpet mig og min søn med forskellige symptomer/sygdomme bl.a. allergi. Det er en lille men rar klinik at komme i og Bing tager altid godt i mod dig. Hun har også givet en god massage, som hjalp på spændinger i nakke og skuldre. Venlig hilsen Jitka

Ole

Jeg hedder Ole og er en voksen mand. Efter mere end 20 år med sklerose, var mine organer så presset af sygdom og medicin, at de var totalt energiforladte og jeg havde følelsen af, at jeg var mindst 20 år ældre. Allerede efter første behandling følte jeg en langt større energi og let hed i kroppen. Bing giver en super professional akupunkturbehandling og har mange års erfaring. Det bliver et JA herfra.

Claudia

Jeg fik for nogle måneder siden behandling af Bing. Jeg har i lang tid døjet med kolde ben om natte pga. dårligt blodomløb. Det fik Bing hurtigt sat skik på, og efter kun én behandling, har jeg ikke længere haft problemer med kolde ben.

Philip

Doktor Bing fra klassisk kinesisk akupunktur er både dygtig og imødekommende.

Da jeg kom til første behandling kunne jeg knap løfte min venstre arm eller skrive med venstre hånd. Her efter 10 behandlinger er smerten væk og der er kun en let ømhed i venstre skulder tilbage.

Jeg kan på det varmeste anbefale denne klinik.

Annika

Jeg er 43 år og lider af en DNA fejl med kroniske lidelser til følge. Bl.a. kronisk bihulebetændelse og i 7 år stod det på mange smerter, sygedage, skylninger, utallige penicillinbehandlinger og to operationer. Til sidst var jeg helt nedbrudt både i krop og sind. Jeg fandt Bing på nettet og kontaktede hende for at få hjælp, og vi lagde samme dag en plan for akupunktur behandling.

Efter kort tid kom jeg i balance med mig selv og var dermed mere modtagelig for behandlingen.
Efter en periode med regelmæssige tider for akupunktur, så er det nu yderst sjældent at jeg får bihulebetændelse, og det går heldigvis hurtigt over igen.

Benjamin

Hej jeg er 9 år. Min mor får hjælp hos Bing. Hun tager mig med nogle gange, og så får jeg god massage mod “gamerspændinger”. Jeg fik også nåle i kroppen 4 gange, fordi jeg tissede tit om natten, og jeg ikke selv vågnede. Nogle gange gjorde det lidt ondt at få nåle i, men jeg var glad for at prøve det for nu skal jeg ikke tisse, før jeg vågner om morgenen. Alle burde kende Bing – hun er rigtig sød og dygtig.

Flemming

Jeg kom til Dr. Bing med et alt for højt blodtryk, Behandlingen jeg fik var meget effektiv. Jeg er meget taknemmelig for den ro og venlighed, jeg blev mødt med. Der er en dejlig atmosfære i klinikken og man føler sig som et nyt menneske, når man går hjem.

Tak til Dr. Bing.